Nieuws
 
Voorjaar op Zorgboerderij Drentheland
 
Zaterdag 21 maart as. is het de ‘dag van de zorg’ waarop vele zorginstellingen de deuren open stellen voor publiek.
 
Zorgboerderij Drentheland combineert deze dag graag met het voorjaar op de boerderij. Er worden nl. dagelijks geitenlammetjes geboren en de kans is groot dat jij dit live kunt meemaken!
Op de zorgboerderij hebben mensen met een beperking en/of begeleidingsvraag een leerzame maar vooral gezellige dagbesteding. Iedere ‘hulpboer(in)’ kan zich naar eigen mogelijkheid ontplooien door werkzaam te zijn bij de melkgeiten, koeien, kippen, varkens, konijnen of paarden. Ook voor mensen die geen of minder affiniteit met dieren hebben zijn er diverse mogelijkheden zoals tuin- en kantine werkzaamheden, creatief bezig zijn of helpen in de kaasmakerij en landwinkel. Zorgboerderij Drentheland is een zelfstandig & onafhankelijk bedrijf en de begeleiding kan worden betaald met het PGB.
 
Tijdens de open dag is jong en oud van 10.00u tot 16.00u van harte welkom aan de Vennootsweg 18 in Een. Je kunt genieten van de lentesfeer, eigen gemaakte producten proeven en informatie over de dagbestedingsmogelijkheden opdoen.
 
 
 
 
Copyright 2011 Drentheland
 
 
 
 
 
 
Lammetjes